GYIK

Mit vigyek magammal kismama fotózásra? 3-4 váltás ruhát nyugodtan hozz magaddal. A stúdióban található kismama ruhákat korlátlanul használhatod (infinity dress-ek, tüllszoknyák, kismamaruhák, csipkék, stb..) UH képet, kis cipőt vagy bármi kis plüss, névvel ellátott cumilánc, body és egyéb személyes holmik is jól jöhetnek, hiszen ezektől lesz igazán személyes és egyedi egy fénykép.
Mindenképp próbáljatok meg "összeöltözni". Értem ezt az alatt, hogy ne legyen mindenkin más színű ruha, mert akkor nagy lesz a kavalkád. Ellenben ha például mindenkin a zöld árnyalati vannak, vagy mindenki fehérben van, esetleg egymáshoz illő színekben pl.: piros-fekete, máris egy szebb összképet kapunk. Ha nincs ötletetek, a klasszikus fehér/fekete póló- farmer kombináció mindig nyerő. 🙂 Minél nagyobb az összhang a színekben, annál harmónikusabb egy fotó.
Ez nincs kőbe vésve...Minden kismama más és más. Van aki már 30 hetes pocakkal sem érzi jól magát, de van aki 38 hetesen is kicsattan az energiától. Amikor már szépen kerekedik a pocid és még tudsz kényelmesen öltözködni gyere bátran! 🙂
Az újszülött fotózáshoz a 4-10 napos kor az ideális. A baba fotózás egy nagyon tág fogalom, újszülött kortól egészen 1-2 éves korig van babafotózás, idetartozik az újszülött és a sitter fotózás is. "Sitter-kor" alatt azokat a 6 és 10 hónap közötti a babákat nevezik, akik már biztonsággal tudnak ülni, de még nem tudnak járni. Ez egy nagyon jó időszak a fotózásra!
Igen, hozz magaddal ruhát. 3-4 váltást nyugodtan hozz, hogy milyet, azt rád bízom. Mindenképp olyat válassz, amiben jól érzed magad, ami TE vagy.
Nem muszáj. Rengeteg kellékem van. Természetesen, ha van valami otthon, ami tetszik, úgy gondolod jól mutatna a fotókon, azt nyugodtan lehet hozni. Amit kell hozni, ha szeretnétek, az a lufi, vagy ami egyedi, névre szóló dolog (pl.: egy névvel ellátott zászló fűzér).
Sokan nem érzik ennek súlyát, és a fotózás napján vagy a fotózást megelőző napon lemondják, különféle okokra hivatkozva vagy szimplán nem jönnek el. Ez azért probléma, mert nekem ez a főállásom, ebből élek, csak úgy, mint a sminkes és a fodrász kolléga is. Ha a fotózást lemondod a fotózás előtt, akkor arra az időpontra az időhiánya miatt nem tudok másik munkát szervezni, szintén így van a sminkes és a fodrász is.
Vásárlástól számított 2 hónapon belül lehet felhasználni. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.
Menü